Νέες ρακέτες Wilson Blade v7. Tech & models. 18/09/2019

Νέες ρακέτες Wilson Blade v7. Tech & models.

  Οι πολυαναμενόμενες ρακέτες Wilson Blade v7 του 2019 είναι ήδη διαθέσιμες στο matchpoint και περιμένουν τους πιστούς φίλους της σειράς που πρωταγωνίστησε και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο tour να θαυμάσουν τα νέα μοντέλα και την τεχνολογία τους.

  Οι νέες Wilson Blade v7 αναμένεται να συνεχίσουν την παράδοση της επιτυχίας των προηγούμενων μοντέλων της πασίγνωστης σειράς ρακετών Blade. Τα νέα μοντέλα είναι ανανεωμένα με την τεχνολογία Feel Flex, το οποίο είναι μία εξέλιξη του FreeFlex που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Wilson στις ρακέτες Clash. Με την τεχνολογία αυτή επιτεύχθηκε η αύξηση της ελαστικότητας και της σταθερότητας του σκελετού, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο frame που είναι πολύ άνετα στην αίσθηση αλλά ταυτόχρονα διατηρούν τον έλεγχο και την δύναμη σε υψηλά επίπεδα. Πρωταρχικός στόχος της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην καινούρια σειρά ήταν η βελτίωση της αίσθησης, ενός χαρακτηριστικού το οποίο είναι ότι πιο σημαντικό για ρακέτες σαν τις Blade, διότι απευθύνονται σε παίκτες τένις που θέλουν περισσότερο έλεγχο και ανώτερη αίσθηση από την ρακέτα τους. Άλλη μία καινοτομία στις νέες ρακέτες Wilson Blade v7 είναι η αύξηση του μήκους της λαβής, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα, που θα βοηθήσει τους παίκτες που παίζουν με δύο χέρια backhand για καλύτερο πιάσιμο.

  Στις καινούριες Blade v7 η Wilson διατηρεί το παραδοσιακό μαύρο πράσινο στον σχεδιασμό τους προστίθοντας ένα εντυπωσιακό γκρί στα πλαινά του κεφαλιού σε κάθε καινούρια Blade. Οι νέες ρακέτες διατίθενται σε ποικιλία χαρακτηριστικών και καλύπτουν όλα τα επίπεδα παικτών από τις μικρότερες ηλικίες και το αρχάριο επίπεδο μέχρι και το αγωνιστικό τένις.

  Ξεκινώντας  από τις κλασικές πλέον αγωνιστικές ρακέτες Wilson Blade 98 16x19 v7 (304gr) και την λίγο πιο 'αυστηρή" Wilson Blade 98 18x20 v7 (304gr) η Wilson απευθύνεται στον προχωρημένου και αγωνιστικού επίπεδου παίκτη-τρια. Κατεβαίνοντας στα 295gr η πιο φιλική, άνετη και εξαιρετικά πολύπλευρη Wilson Blade 98S v7 θα ενθουσιάσει παικτες μεσαίου και προχωρημένου επίπεδου με την άνεση και το spin (spin effect technology) που την χαρακτηρίζουν. Κοντά σε γραμμάρια αλλά αρκετά μακριά σε χαρακτηριστικά είναι η Wilson Blade 104 v7 (290gr) με τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, καθώς είναι από τις ελάχιστες πλέον ρακέτες με μεγαλύτερο κεφάλι (104) που απευθύνεται σε μεσαίο-προχωρημένο επίπεδο. Στις ελαφρύτερες κατηγορίες η Wilson μας δίνει δύο ακόμα μοντέλα, την Blade 100L v7 και Blade 100UL v7 με βάρος στα 285gr και 266gr αντίστοιχα. Με τις δύο αυτές ρακέτες έχουν την ευκαιρία και παίκτες αρχαρίου και μεσαίου επιπέδου, αλλά και οι μικρότερες ηλικίες να γνωρίσουν την υπέροχη αίσθηση που έχει μία ρακέτα "ελέγχου" όπως οι Blade. Τέλος υπάρχουν και οι παιδικές ρακέτες της σειράς για τους μικρούς φίλους με πρωταγωνίστρια στην σημαντικότατη ηλικία των 9-11 ετών την 26 ιντσών Wilson Blade 26 v7 που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε τεχνολογία από τις μεγαλύτερες αδερφές της.

  Αναλυτικά στα link του κάθε μοντέλου μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του.

  Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.