Αυτή είναι η νέα Γαλλίδα του Matchpoint! 13/02/2018

Αυτή είναι η νέα Γαλλίδα του Matchpoint!

  Το Matchpoint στα πλαίσια της βελτίωσης εξυπηρέτησης πελατών εμπλουτίζει το service του με ένα δεύτερο μηχάνημα πλεξίματος ρακετών. Πιστοί στα υψηλά standard ποιότητας υπηρεσιών, και γνωρίζοντας την σπουδαιότητα του μηχανήματος στο οποίο εμπιστεύονται οι αθλητές μας το πλέξιμο των ρακετών τους, επιλέξαμε την Tecnifibre Ergo Pro Atp.

  Η Tecnifibre έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή μηχανών πλεξίματος ρακετών. Συνεργάτης της εταιρείας στο τομέα αυτό είναι η Spenle Pizzera που από το 1949 κατασκευάζει στη Λυών της Γαλλίας υψηλής ποιότητας και ακρίβειας μηχανήματα. Τα περισσότερα εξαρτήματα των μηχανών είναι χειροποίητα και όλες οι μηχανές συναρμολογούνται με το χέρι. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επίσης υψηλών προδιαγραφών, όπως το Ελβετικό αλουμίνιο, το υψηλής ποιότητας ατσάλι και η βιομηχανικής αντοχής πολυουθεράνη που χρησιμοποιείται στα έξι σημεία στήριξης της ρακέτας και συντελεί στην 100%   προστασία του frame. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει το μεγαλύτερο αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν δοθεί στο τομέα των stringing machines.

  Αναγνωρίζοντας την ποιότητα της, η Tecnifibre Ergo Pro Atp έχει επιλεχθεί ως επίσημη μηχανή του ATP World Tour. Μεταξύ των ATP Tournaments που χρησιμοποιείται είναι και το σημαντικότερο τουρνουά της σειράς, το ATP Finals στο τέλος κάθε σεζόν.

   Η νέα μηχανή θα συμπληρώσει το έργο της Babolat Sensor Dual που ήδη έχει αποδείξει τα διαπιστευτήρια της και δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Παγκοσμίως η αξία των Babolat Stringing machines είναι αδιαμφισβήτητη. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της Γαλλικής εταιρίας στα μηχανήματα πλεξίματος ρακετών την τοποθετούν πρωτοπόρο στο τομέα και οι μηχανές της δεσπόζουν σε Grand Slam Tournaments και αναρίθμητα τουρνουά της ATP-WTA.

  Με δύο πολύ ποιοτικά και αξιόπιστα μηχανήματα πλεξίματος ρακετών και τους δύο πολύ έμπειρους stringers και ιδιοκτήτες του Matchpoint είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ποιότητα του πλεξίματος των ρακετών σας και την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας. Επιπλέον το κατάστημα μας είναι ένα από τα λίγα διαπιστευμένα σημεία πλεξίματος ρακετών από την ERSA  (European Racket Stringers Association) και stringing house πολλών διακεκριμένων αθλητών και επαγγελματιών της χώρας μας.

   Οι περισσότερες ρακέτες πλέκονται και παραδίδονται την επόμενη μέρα. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή μέσω του site μας στο ημερολόγιο στο section Stringing και να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Τα ραντεβού μας κλείνονται 1-2 μέρες πριν. Στο ίδιο section σε αυτό το link μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαθέσιμες χορδές, στα χαρακτηριστικά τους  και πόσο στοιχίζουν συνολικά πλεγμένα στην ρακέτα σας.

  Τέλος, κλείνοντας το ενημερωτικό αυτό θέμα καλούμε όλους εσάς που μέχρι σήμερα δεν είχατε άμεση επαφή και γνώση κάποιων βασικών θεμάτων που αφορούν το πλέξιμο της ρακέτας σας να μας επισκεφτείτε για να λύσουμε οποιοδήποτε από τα παρακάτω πιθανόν αναπάντητα ερωτήματα σας:

  Πού θα πλέξω την ρακέτα μου (σε τί μηχάνημα) και πώς γίνεται μια τέτοια διαδικασία?

  Ποιά χορδή πρέπει να επιλέξω για την ρακέτα που έχω και σε τί πάχος?

  Ποιο  πλέγμα πρέπει να προτιμήσω σε σχέση με το επίπεδό μου?

  Σε τί τάση να πλέξω την ρακέτα μου?

  Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το πλέγμα μου?

  Τί πλέγμα χρησιμοποιώ αν έχω κάποιο τραυματισμό?

   Αυτά και άλλα θέματα που αφορούν  το racket stringing θα αναλύουμε συχνά στο blog μας και θα κοινοποιούμε στην σελίδα μας στο facebook.

   Συνεχίζουμε δυναμικά και σας περιμένουμε!