Οι καινούργιες ρακέτες αρχαρίων Head για το 2019. 7/03/2019

Οι καινούργιες ρακέτες αρχαρίων Head για το 2019.

  Η Head εμπλουτίζει την γκάμα της για το 2019 με τις νέες ρακέτες Attitude. Η καινούρια σειρά ρακετών απευθύνεται σε αρχάριο επίπεδο και συμπληρώνει την πολύ επιτυχημένη σειρά ρακετών Spark που βρίσκεται στην ελληνική αγορά εδώ και ένα χρόνο και έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των παικτών αυτής της κατηγορίας.

  Οι καινούργιες ρακέτες Attitude είναι κατασκευασμένες από σύνθεση γραφίτη (Graphite Composite) με στόχο την βέλτιστη αίσθηση και την μείωση των κραδασμών σε σχέση με τις πιο απλές ρακέτες αλουμινίου. Τα νέα μοντέλα είναι τρία, ανήκουν όλα στην ελαφριά προς μεσαία κατηγορία βάρους και κυμαίνονται από τα 265gr μέχρι τα 275gr.

  Πιο συγκεκριμένα, η βαρύτερη ρακέτα της σειράς αρχαρίων της Head είναι η Attitude Tour. Το βάρος της είναι στα 275 γραμμάρια και το μέγεθος του κεφαλιού είναι 100sq./in. Επιπλέον, σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα, η Attitude Tour έχει την τεχνολογία ARCORE της Head που βοηθάει στην στρεπτική ακαμψία και βελτιώνει τον έλεγχο και την δύναμη. 

  Η μεσαίου βάρους ρακέτα της σειράς είναι η Attitude Pro που ζυγίζει 270 γραμμάρια και έχει επίσης 100sq./in κεφάλι. Εκτός από την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που διακρίνει όλες τις νέες ρακέτες, η Attitude Pro θα σας εντυπωσιάσει και για τον φανταστικό της σχεδιασμό με χρώμα που πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

   H ελαφρύτερη ρακέτα αρχαρίων είναι η Attitude Elite που έχει βάρος 265 γραμμάρια και 102sq./in. κεφάλι. Το χαμηλό της βάρος σε συνδυασμό με το εκπληκτικό γυναικείο χρώμα της θα την κάνει σίγουρα ανάρπαστη για τις μικρές και μεγάλες τενίστριες που κάνουν τα πρώτα τους τενιστικά βήματα. 

  Όλες οι καινούριες ρακέτες Attitude είναι ιδανικές για τα πρώτα βήματα παιδιών άνω των 11-12 ετών, αναλόγως της ανάπτυξης, και για ενήλικες παίκτες-κτριες που θέλουν μία ρακέτα που να συνδυάζει ιδανικά την αναλογία τιμής-ποιότητας για το ξεκίνημα στον φανταστικό κόσμο του τένις.

  Τέλος, η Head έχει φροντίσει και για τους άνδρες αρχάριους που έχουν μεγαλύτερο σωματότυπο από το συνηθισμένο ή απλά επιθυμούν έναν πιο βαρύ σκελετό να έχουν μία επιπλέον επιλογή. Η GEO Speed είναι μία ρακέτα με 295 γραμμάρια, 105 κεφάλι και extra long (+0,5in). Πολύ καλή και οικονομική θα εντυπωσιάσει με την σταθερότητα και τον έλεγχο που την διακρίνει για ρακέτα αρχαρίου επιπέδου.

  Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στην επιλογή της πρώτης σας ρακέτας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

   Καλή αρχή!!!